Om Faktorfobi

Når jeg fortæller, jeg har Faktorfobi, får jeg altid de her to spørgsmål:

Hvorfor handler du lige med UV badetøj til børn?

og

Kan du egentlig leve af det?

:-)

Så du sidder måske med de samme spørgsmål. Herunder får du mine 100% ærlige svar på det.

Jeg tror jeg var "First Mover" på soltøj til mit eget barn :-) Inden det var en kendt sag at det fandtes, købte jeg det i udlandet og fik det fragtet hjem til min datter. Hun er i dag 20 år og har meget fin hud skal jeg hilse at sige ;-)

Jeg har (meget) respekt for solen og de skader den kan lave på huden. I tillæg har jeg mindst lige så meget respekt for de kemikalier der er i det meste solcreme og som man ikke kan gennemskue virkningen af. Jeg prøver at begrænse solcreme og vælger Svanemærkede produkter til mine to mindste børn Otto (9 år) og Dagmar (8 år).

Så det at handle med soltøj er ikke bare cool business for mig.

Det er en hjertesag ♡

Og kan jeg så leve af det?

Tja, jeg laver i hvert fald ikke andet. Jeg arbejder fuld tid for at give dig den aller hurtigste og bedste service. Det betyder også, at du tit kan finde mig på chatten frem til kl. 23 om aftenen. Jeg hiver en minimal løn ud af Faktorfobi, så jeg kan betale min del til de faste udgifter. Ønsker mig da lønforhøjelse, men hver gang muligheden for løn er der, så køber jeg et nyt mærke hjem – og det koster nemt mellem 50.000-100.000,- at indkøbe en hel kollektion :-D

Vi er heldige at vi bor enormt billigt.
Indtil for 2 år siden arbejdede jeg også som socialrådgiver i perioder for at få enderne til at nå hinanden.

Du er ALTID velkommen til at skrive til mig, hvis du har spørgsmål eller mangler en størrelse (måske kan jeg skaffe den hjem).

Jeg er oprigtig glad for at du vil støtte min butik, men jeg er endnu mere glad for, at du er en af dem, der passer på dit barn i solen.

De rigtigt kedelige facts er at firmaets CVR er 32403999. Adressen er Birkevej 5, 9000 Aalborg.

Du kan fange mig på 28.28.86.76 eller anne@faktorfobi.dk

I naturlig forlængelse af emnet UV badetøj, har jeg også skrevet nogle artikler om børn og svømning og om UV relaterede ting. Du finder f.eks. en artikel om UV indexet her.

Jeg blogger lidt om at have Faktorfobi her.

Håber du finder noget, du kan lide herinde.

Anne Lønstrup