Splash About Nappy Wrap

ANMELDELSER


5 stjerner ud af 5 fra 5 kundeanmeldelser.

Lærke marie christensen gav 5 stjerner ud af 5 og skrev

indtil videre har vi brugt den et par gange under en splash about badeble og det fungere upåklageligt. vi har endnu ikke haft nogle uheld, men kan fornemme at det ville være nemmere a tage sig af med en nappy wrap inderst. yderst tilfreds med mit køb.

Helene Kjellberg gav 5 stjerner ud af 5 og skrev

Fine at have indenunder badetøjet, lidt små så vær opmærksom på str.


Pernille Kjæmpe, Sofie Kirstein Reedtz, Sofie Kirstein Reedtz gav også 5 stjerner

Splash About Nappy Wrap

Splash About

DKK 99,-Jeg sender varer hver dag. Levering 1-2 dage

FAQ om blebadebukser her (du bli'r her på siden)

Blebadebukser kaldes både for badeble, svømmeble, babybadebukser og blebadebukser. Der gemmer sig det samme bag betegnelserne, nemlig en badeble konstrueret i stof og et meget tyndt lag tætvævet materiale på indersiden, der sikre at små og store uheld bliver i badebleen under svømning.

Mange svømmehaller stiller dog krav om, at man både skal benytte engangsble OG stofbadeble, når man bader med de små. Altså to lag. Dette for at sikre at der ikke kommer uheld i vandet, da man så er nødt til at lukke svømmehallen, mens vandet bliver renset. Ved stranden kan man dog sagtens udelukkende bruge stof badeble.

De fleste svømmebleer er konstrueret med elastik i linning og ved begge benåbninger, så de slutter tæt. De fåes ofte med UPF 50+ solbeskyttelse og enkelte er også i Oeko-tek materiale.

Flere producenter er også begyndt at lave badedragter med indbygget badeble, feks. Soft Gallery.

Størrelserne går fra 50-98 cm og prismæssigt fåes de fra ca. 159,- til 249,-

Splash About Nappy Wrap kan bruges som supplement til Happy Nappy blebadebukser.

Nappy Wrap bruges mellem barnets hud og Happy Nappy badebleen, hvis man ønsker ekstra sikkerhed og en mere overskuelig situation, hvis barnet laver afføring i badebleen.

Det vil med Nappy Wrap være væsentlig nemmere, at få Happy Nappy af, uden der kommer høm høm ud over det hele, da de har velcro åbning i begge sider ;-)

100% silkeblød bomuld.

Nappy Wrap findes i 3 størrelser:

XS/S: 0-4 mdr

M/L: 3-14 mdr

XL/XXL: 1-3 år

Altid gratis fragt

Alderssvarende.